Halle Fasad – Lasijulkisivut ja julkisivujärjestelmät eristyksellä .

Halle Fasad on sekä sisältä että ulkoa tyylikäs julkisivujärjestelmä, joka muuttaa talon luonteen kertaheitolla. Isot ja hyvin eristetyt elementit päästävät sisään runsaasti valoa ja yhdistävät talon sisä- ja ulkotilat saumattomasti toisiinsa.

Halle Fasad on ylellinen julkisivujärjestelmä energiaa säästävällä 3-kertaisella argonkaasutäytteisellä eristyslasilla. Hallen valikoimassa on paljon erityyppisiä julkisivuelementtejä – taitettavia, liukuvia ja kiinteitä – joiden leveyden ja korkeuden voit valita itse.

Halle Vikparti Fasad – Taite-elementit julkisivuihin

Yhdistä sisä- ja ulkotilat lähes saumattomasti taite-elementillä, joka avaa uusia mahdollisuuksia julkisivusi käyttöön ja antaa tunteen ulkona oleskelusta. Taite-elementti taitetaan avattaessa kokoon, jolloin saadaan mahdollisimman suuri aukko. Taite-elementit sopivat terassihuoneisiin, talvipuutarhoihin ja julkisivuihin. Siksi on tärkeää valita oikea malli käyttötarkoituksen mukaan.

Taite-elementeistä on saatavilla seinäasennukseen ja terassihuoneisiin tarkoitettuja malleja, sekä ulos- että sisäänpäin taitettavia. Halle Vikparti Fasad 3-kertaisella lasilla, superenergialasilla ja argontäytteellä. Elementeissä on katkaistut kylmäsillat sekä laseissa että karmeissa, mikä takaa parhaan mahdollisen tiivistyksen ja U-arvon. Lasin U-arvo on 0,6, ja se soveltuu asennettavaksi talon seinään.

Taite-elementit valmistetaan omien mittojesi mukaan, ja ne ovat saatavilla 2-, 3-, 4- tai 5-osaisina malleina, käyntiovella tai ilman. Valitse ulos- tai sisään taittuva ja vasen- tai oikeakätinen malli.

Halle Vikparti Thermo – Taite-elementit ennen kaikkea terassihuoneisiin ja talvipuutarhoihin

Koko taite-elementti voidaan avata ulkotiloihin, mikä antaa tunteen ulkona oleskelusta sisätiloissakin. Taite-elementti taitetaan avattaessa kokoon, jolloin saadaan mahdollisimman suuri aukko.

Halle Vikparti Thermo -taite-elementissä on 2-kertainen lasi superenergialasilla + argonkaasutäytteellä. U-arvo on 1,1, ja elementti soveltuu käytettäväksi terassihuoneissa, talvipuutarhoissa, puutarhamökeissä ja pientaloissa. Taite-elementit valmistetaan tarkalleen haluamaasi korkeuteen ja leveyteen. Saatavilla on 2-, 3-, 4- ja 5-osaisia elementtejä, käyntiovella tai ilman. Lisävarusteena saatavilla on myös erimallisia sisäpuolisia puitteita.

Hallen julkisivu-elementit ja taite-elementit toimitetaan RAL 9010ps -värillä valkoisiksi maalattuina, mutta tilauksesta ne voidaan maalata myös muilla RAL-väreillä. Vaihtoehtona on myös duo-väri, missä sisä- ja ulkopuoli on eri värinen.

Sapa Selection

Halle on yksi Sapan Selection-valikoiman valtuutetuista valmistajista. Jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja siksi tuotteet valmistetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Sapa Selection sisältää useita erilaisia järjestelmiä ja malleja.
Sapa Selection -tuotteet valmistetaan omassa tehtaassamme Laholmissa, mutta toimimme Sapa-projektien parissa myös valtakunnanlaajuisesti.

Ota yhteys Halleen, jos sinulla on kysyttävää Sapa Selection -tuotteista tai saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Lue lisää täällä!