Lasiterassi inspiraatio

Löydä inspiraatiota

Lasiterassi| Kennomuovi | Liukuelementti | Julkisivujärjestelmä| Inspiraatio

Etsi inspiraatiota ulkohuoneisiin ja terasseihin. Täältä löydät seinään asettavaa Liukuelementti-, ja Julkisivujärjestelmä inspiraatiota.

Tervetuloa tutustumaan meidän ruotsissa valmistettu ulkohuone, julkisivu-, ja taiteelementtiin valikoimaan tässä kuva inspiraatiossa.

Takaisin etusivulle

Lasiterassin inspiraatio

Terassinhuone on paljon enemmän kun pelkkä terassinhuone. Lasita terassihuoneen ja tee siitä unelmahuoneen tai upean keidaan jossa voit nauttia. Tuli sade tai tuuli, terassihuone tarjoaa sekä hyvinvointia että luksusta niin arkeen kuin viikkonloppuun. Joskus uuden lasiterassihuoneen suunnittelu alkaa siitä että saat inspiraatiota kuvasta. Voit esimerkiksi saada ilon vierailla terassihuoneessa kahvikupin tai illallisjuhlien ääressä. Sinulla on ehkä ollut terassihuone aikaisemmin.

On tärkeää että suunnittelet huolellisesti ja päätät onko erikoispiirretty tai täydellinen valmis terassihuone kyseessä. On monia vaihtoehtoja, kuten katon kaltevuus, leveys, pituus ja se mihin vuodenaikaan aikomus on käyttää ulkoterassiasi. Harkitse huolellisesti terassihuoneesi tarvintaa. Etsi inspiraatiota.

Ulkoterassi- Talon ylimääräinen huone puutarhassa

Pääset lähemmäs luontoa lasitetulla terassilla. Täällä voit nauttia kaikista vuodenajoista, kuten juhlista, leikkihuoneesta tai sunnuntaikahvista!

Kun kyseessä on ulkotila, lasiterassi tai talvipuutarha. Valitse Hallen laajasta valikoimasta kaikkea yksinkertaisista lasielementteistä kokonaisiin ulkoterasseihin kaikkiiin vuodenaikoihin! Hallella on laaja valikoima eri malleja. Räätälöi esimerkiksi lasiterassisi omien mittojen mukaan niin että se sopii juuri sinulle parhaiten.

Taite-elementit ja Julkisivut

Päästä valon sisään kotiisi lasielementin avulla. Suurilla energiatehokkailla laseilla avaat talon seinän ja päästä kaikki ihanat vaikutelmat kesästä ja puutarhasta olohuoneeseen tai keittiöön.

Mahdollisuus laittaa Made in Sweden-leiman tuotteisiimme on meille suuri ilo ja ylpeys.

Lue lisää Lasiterassi| Kennomuovi| Taite-elementti| Julkisivijärjestelmä| Lasiterassi-elementti

 

Takaisin alkusivulle

Katso myös sivultamme kattoratkaisut: Kennomuovi