Lasiterassit

Lasiterassi joka vuodenajalle.

Terassihuoneen voi suunnitella ja muotoilla monella eri tavalla. Lisäksi kattovaihtoehdot ovat pulpettikatto tai satulakatto. Katto-, ja terassijärjestelmiä on saatavana useissa eri malleissa jotka on räätälöity eriin vuodenaikoihin.

Ajateltavaa

Rakenna terassihuoneesi mahdollisimman suureksi, et voi koskaan saada liikaa tilaa.
Mieti miten aidot käyttää ulkotilaa. Jos epäröit kahden kauden välillä, harkitse parempaa vaihtoehtoa, joten et kadu. Käytät uutta lasiterassiasi aina enemmän kuin luulet.
Ota huomioon, että terassi lisää kiinteistösi arvoa. Se on siksi myös hyvä sijoitus.
Miten minun pitäisi ajatella uuden terassihuoneen ulkoasua ja sijaintia? Minkä ilmansuunnan haluan, aamu tai iltaaurinko? Satulakatto tai Pulpettikatto? Hyvä kulkuvirtaus ulkotilaan talosta. Terassinovi keittiöstä tai olohuoneesta? Miten haluan käyttää huonetta ja kuinka olen sen seurauksena aikonut sisustaa huoneen? Haluanko hyvän valaistuksen suurilla oveilla tai ehkä enemmän suojattu yksityisyys? Liuku-, tai kiinteät ovet ja ikkunat?

Kun tilaat Hallen terassihuoneen rakenussarjan ja täydellisen liimapuurungon, niin se toimitetaan aina ilman puupaneelia.

Piirrä omilla mitoillasi

3D-konfiguratorin avulla voit omilla mitoilla piirtää ulkotilaprojektisi nopeasti ja helposit . Vertaa hintoja eri kausivaihtoehtojen välillä helposti napin painalluksella. Saat hinnan täydellisestä terassihuonehdotuksesta.  Voit myös valita erinlaisia vaihtoehtoja, kuten sadevesijärjestelmän, kattovarjoksen, alumiiniset poikittaispalkkit ym.

Suunnittele huolellisesti

Aloita terassihuoneesi suunnittelu hyvissä ajoin ja mieti tarkasti minkälaisen lopputuloksen haluat, pohdi terassin ulkonäköä mutta kaiken tärkein tilan käyttötarkoitusta.
Muista anoa rakennuslupaa hyvissä ajoin, jos sitä tarvitaan, tärkeää että rakentamisen suunnittelu ei kestä liian kauan. Miten rakennan? Millaisen perustuksen tarvitsen? Terassilautalattia, eristetty kattotuoli rakenne tai valettu laatta? Valinta voi riippua siitä miltä lasiterassirakenteen maaperä näyttää mutta myös kuinka suuren osan vuodesta aidot käyttää lasiterassiasi.

Runko

Materiaalivalinta ulkohuoneen runkoon. Käytä liimapuuta runkoosi. Liimapuu on helppo työstää, se pitää muotonsa ja on palonkestävä. Voit myös valita valmiin liimapuurunko rakennussarjan. Katkaistu ja valmis. Jokaisessa valmiiksi leikatun kehyksen osassa on tarra joka kuvaa mikä se on, mutta ennen kaikkea mikä sijainti osilla on. Tämä tarkoittaa että rungon kokoonpano sujuu paljon nopeammin.

Kennomuovikatto

Kennomuovikaton paksuus: 10mm, 16mm, 32mm, 55mm. Mitä paksumpi kattolevy, sitä parempi eristyskyky. 10mm kennomuovi käytetään usein yksinkertaiseen katokseen. 16mm kattolevy soveltuu kesäkäyttöön tai kevät/syksy-käyttöön. 32mm ja 55mm kennomuovikatto on valinta jos aiot rakentaa lämmitetyn, ympärivuotisen ulkohuoneen, siis talvipuutarhan.

Terassin elementit

Meidän alumiini elementit on saatavilla sekä liukuvissa että kiinteissä muodoissa, erillä lasivaihtoehdoilla riippuen siitä, miten käytät terassihuonettasi. Karkaistu 5 mm lasi sopii kesänkäytettävään ulkohuoneeseen. 2-osainen lasi sopii kevät/syksy terassi-ikkunaan. Lämmitettyyn, ympärivuotiseen ulkohuoneeseen siis talvipuutarhaan, valinta on turvaeristyslasi argonkaasulla ja energialasilla, jonka laseissa että karmeissa on katkaistu kylmäsilta.
Kennomuovi on yleisin kattovaihtoehto mutta ulkohuoneeseen voi myös asentaa peltikaton tai muu haluamasi kattomateriaali.