Liimapuurunko

Liimapuurunko

Halle toimittaa määrämittaan leikattuja liimapuurunkoja, sekä ulkohuoneisiin että terasseihin. Me piirretään (Cad) piirustukset asiakkaan toiveiden mukaan, valmistetaan ja toimitetaan nosturilla määrämittaan leikattu liimapuurunko asiakaalle. Siksi täydelliset sarjamme palkkien ja pylväiden kanssa sopivat yleisimpiin yhdistelmiin Halle Isolux kattopaneelien sekä kiinteiden- ja liukuelementtien kanssa. Valikoi korkealaatuisen leikkaamattoman tai valmiiksi leikattu liimapuukehys, ja lisäksi meillä on myös laaja valikoima täydellisiä lasiterassihuoneita rakennussarjoina.  Katso täydelliset terassihuoneet (länk)

Valmiiksi leikattu Liimapuurunko

Valmiiksi leikattu liimapuukehys joka räätälöidään täysin omien toiveidesi mukaan. Kehys leikataan sinun  leveyden, syvyyden ja korkeuden mittojen mukaan. Asiakkaana voit saada puukehyksesi sellaisena kun haluat, sinun toiveidesi mukaan.

Liimapuurunko (ei leikattu)

Sinulle, joka olet kätevä, joka osaat sahata ja rakentaa itse. Joka esimerkiksi haluaa laittaa oman leiman teraasihuoneeseesi. Silloin voit ostaa leikkaamattoman liimapuukehyksen jonka katkot itse omien mittojen mukaan. Rungon pituusmitat ovat tilauksessasi ylimitoitettu ja niillä on oma leikkausmarginaali, johon itse teet omat katkot ja mukautukset. Ratkaisuissa joissa runko on ensisijaisesti rakenettava ja liitettävä olemassa olevaan kattoon on suositeltavaa tilata leikatut kattopalkit. Komponentit sovitetaan kokoon ja leikataan paikan päällä.

Kokonaiset rungot

Valikoimassamme on myös kokoamisvalmiita terassipaketteja, joihin sisältyvät sekä kennomuovikatto että lasiosat. Näiden mallien hinta on hieman huokeampi ja toimitusaika lyhyempi mittatilausterasseihin verrattuna.
Valmiisiin paketteihin ei voi tehdä ulkonäöllisiä muutoksia. Esimerkiksi mittoja ei voi muuttaa. Paketteja on saatavilla lumivyöhykkeelle 2,4 ja lumivyöhykkeelle 4.

Luo oman ulkoterassin Halle 3D-konfiguraatorissa: Lasiterassiopas

Liimapuu valmistetaan liimaamalla yhteen syynsuuntaisia, havupuusta tehtyjä lamelleja. Näin saadaan aikaan kestävä, rakentamisessa käytettävä puutuote, joka vääntyilee ja halkeilee vähemmän kuin vastaavanlainen massiivipuutuote. Liimapuu on myös rakennusmateriaalina monikäyttöisempää sekä kantavuudeltaan parempaa kuin massiivipuu. Kehykset on mukautettu ja mitoitettu kestämään sääolosuhteiden muutoksia, jossa liimapuun vahvuus tulee oikeuteen. Jos haluat CAD-piirustuksen pohjaksi ennen kuin päätät liimapuukehyksen ostosta kuten esimerkiksi rakennuslupadokumentaatiosta, veloitamme CAD-piirustuksen. Vähennämme sitten tämän kustannuksen kun tilaat täydellisen lasiterassihuoneen. Tärkeää pitää mielessä että kyse on puukehyksistä. Ota tarvittaessa yhteyttä esimerkiksi rakennustekniseen asiantuntijaan. On myös erittäin tärkeää runkoa maalattaessa käyttää puuruunkoon mukautettua pohja-, sekä päällysväriä. Esimerkiksi oikean värin ansiosta rakennuksesi saa näin ollen minimaalisen huollon ja antaa sinulle tuotteen jota voit käyttää ja nauttia monien vuosien ajan. Alla on useita esimerkkejä valmiista kehysistä joihin voit ostaa leikkausmalleja. Jos jokin alla olevista malleista kiinnostaa sinua ota meihin yhteyttä: asiakaspalvelu@halle.se

PULPETTIKATON RUNGOT

stomme till uterum med pulpettak limträstomme 3065x3705mm
uterum stomme pulpet limträstomme 4980x2890mm
limträstomme pulpet till uterum 5580x3605mm
limträstomme pulpet stomme 6960x4670mm
halle stomme limträ pulpettak byggsats