Plastskivor

Plastskivor och plasttak för gör-det-självbyggare och proffs!

I vår fabrik har vi tillverkat väggplast, plastskivor och takplast sedan 1960-talet för olika ändamål som till exempel ljusinsläpp, uterum, carport, tvätthallar och altan.

TAKPLAST PLASTTAK KANALPLASTTAK | HALLEPLATTAN | POLYSOL | AKRYL | POLYKARBONAT

Halle System tillverkar korrugerade vägg- och takskivor för olika ändamål.
I vår fabrik har vi tillverkat väggplast, plastskivor och takplast sedan 1960-talet för olika ändamål som ljusinsläpp, uterum, carport, tvätthallar och altaner.

Halleplattan

En av våra nyckelprodukter för gör-det-självbyggare och proffs är Halleplattan. Marknadens mest prisvärda takmaterial för dig som vill bygga enkelt utan att tumma på kvalitén. 
Halleplattan är marknadens enda glasfiberarmerade polyesterplatta som tillverkas i Sverige. Anpassad för ett tufft nordiskt allvädersklimat. Den unika Halleplattan skyddas av en ytfolie med en extremt stor UV-skyddsfaktor som gör taket långlivat och lätt att hålla rent.

HalleLux

Halle System tillverkar och marknadsför ett brett utbud av profilerade ljusinsläpp. Ett säkert val för industrihallar och lantbruksbyggnader, men även för växthus, förråd, solfångare, uterum och carportar. HalleLux-skivorna tillverkas av glasfiberarmerad polyester. Våra produkter säljs under varunamnet HalleLux och vi tillverkar mer än 300 olika profilformer så som sinus-, trapets-, och plana skivor i olika mått. HalleLux används även för fasad, vägg och tak, ofta i kombination med plåt, plast eller annat fasad- och takmaterial.

Halle Polysol

Halle Polysol är tillverkat av polykarbonatplast som är lättarbetad och mycket slagtålig. Polysol är en svårantändlig plastkvalitet. Polykarbonatplasten gör skivan nästan okrossbar. Takskivorna har låg vikt och är enkla att hantera. Skivorna är som gjorda för dig som gillar att göra allt jobbet själv. Du kan välja skivorna i olika kulörer, opal, klar eller rökfärgad.

Sveriges bredaste sortiment av plastskivor och takplast

Halle System har Sveriges bredaste sortiment av plastskivor, för plasttak, kanalplast, korrugerad plast, växthusplast, pvc, polysol, akryl och polykarbonatskivor för både hobbyprojekt och stora och små byggprojekt.